Maataloustieteen Päivät 2018

Maataloustieteen Päivät 2018 järjestettiin Helsingissä Viikissä 10. – 11. tammikuuta. Päivien ohjelma kattaa viimeisimpiä tutkimustuloksia maataloustieteiden eri aloilta. Tilaisuus on tarkoitettu tutkijoille, opettajille, yrittäjille ja asiantuntijoille hallinnossa, neuvonnassa ja yritysmaailmassa. Vuonna 2016 Maataloustieteen Päivät kokosivat paikalle yli 500 osallistujaa.

Abstraktit on nyt arvioitu ja niistä on koostettu suullisten esitysten ohjelma sekä listaus tapahtumassa esillä olevista postereista. Löydät ne seuraavista linkeistä:

Abstrakteista koostettu abstraktikirja on vapaasti saatavilla alla olevasta linkistä:

Hyväksytyistä esitelmistä ja postereista voi halutessaan lähettää pidemmät tekstit 31.1.2018 mennessä täältä löytyvien ohjeiden mukaan. Tekstit julkaistaan elektronisessa muodossa Suomen Maataloustieteellisen Seuran Tiedote -sarjassa.

Tarjottujen esitelmien pitäjät ja posterinäyttelyyn osallistuvat tutkijat maksavat Päivien normaalin osallistumismaksun. Sähköinen ilmoittautuminen on päättynyt. Jos eti vielä ole ilmoittautunut tapahtumaan ja haluat osallistua, voit ilmoittautua tapahtumaan paikanpäällä, keskiviikko aamusta alkaen.

 

Tervetuloa luomaan korkeatasoista maataloustieteellistä tapahtumaa!