Jäsenyys

Suomen Maataloustieteellisen Seuran jäseneksi voivat liittyä alan tutkimuksesta ja sen tuloksista kiinnostuneet henkilöt ja yhteisöt. Seura toivottaa jäsenyyteen lämpimästi tervetulleiksi muutkin kuin perinteisissä maataloudellisissa tutkimuslaitoksissa työskentelevät henkilöt. Jäsenmaksu henkilöjäseniltä on 35 euroa vuodessa ja yhteisöiltä 175 euroa (kannattajajäsenyys).

Jos haluat liittyä Seuran jäseneksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@smts.fi tai ota yhteyttä seuran toimihenkilöihin muilla tavoin.

Kätevimmin jäsenrekisteriin tarvittavat päivitykset hoituvat lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen jasenasiat@smts.fi tai ottamalla yhteyttä suoraan Seuran sihteeriin.

Jäsenet voivat kirjautua näille sivuille, jolloin on mahdollista lisätä seuraan toimintaan liittyviä artikkeleita sivuille ja kommentoida uutisia. Kirjautuminen tapahtuu sivun oikealla laidalla sijaitsevasta käyttäjäkentästä. Jos käyttäjätiliä ei vielä ole olemassa sellaisen voi luoda (create account) ilmoittamalla käyttäjänimen ja sähköpostiosoitteen. Seuran hallituksen hyväksyttyä käyttäjän, siitä lähetään ilmoitusviesti ja tunnus aktivoidaan. Tässä voi kestää aikansa, joten kiirellisissä tapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä suoraan seuran sihteeriin.